EcoMoto 930×122

boureanu-02-vt

Boureanu, „spalat” de „Nasul”

Scandalul dintre prezentatoarea TV Gabriela Vranceanu Firea (Antena 3) si deputatul de Pitesti Cristian Boureanu continua. Deputatul – pe care Antena 3 vrea sa il dea in judecata pentru ca ar fi jignit-o pe Vranceanu Firea careia i-a spus intr-o emisiune in direct ca ar avea amant – a tinut sa se apere si a apelat la o televiziune concurenta Antenelor, B1 TV. La emisiunea „Nasul” a lui Radu Moraru, fostul presedinte al PDL Arges a explicat marti seara, 1 iunie, de ce a recurs la aceasta afirmatie in timpul emisiunii de la Antena 3.

Intrebat fiind de ce a facut afirmatia respectiva (cum ca Firea ar avea amant, sugerand ca acesta este fostul premier Calin Popescu Tariceanu), Boureanu a spus ca a raspuns, astfel, unei serii de atacuri la care a fost supus in timpul emisiunii.

Boureanu a aratat ca Gabriela Vranceanu Firea a folosit cuvinte grele la adresa sa („baiatul cu mucii in fasole”, „ati mancat ceva stricat? Pe la toaleta, pe hol?”) si ca nu a mai rezistat. „Pur si simplu asa mi-a venit atunci sa spun. Puteam alege altceva, dar parca am citit prin ziare ceva si mi-a ramas in minte”, a spus Boureanu.

La randul sau, „Nasul” a aratat ca „antenistii” nu fac altceva decat „sa arunce cu laturi” in reprezentantii puterii, desolidarizandu-se de acestia. „ Daca as fi prezent in emisiune, nu as fi spus ce a spus domnul Boureanu. Subiectul amantului lui Firea nu exista. Subiectul e pana unde pot merge intrebarile unui moderator. Hai sictir, pe bune, nu tolerati jigniri? Trebuie sa ne pocaim, vine sfarsitul lumii si inchidem Antena 3, salubrizam spatiul mediatic”, a spus Radu Moraru.

„Dansa nu putea sa fie mai vehementa pe un punct de vedere decat ceilalti trei invitati din opozitie la un loc. Pe mine ma intrerupea la fiecare 15 secunde”, a mai afirmat Boureanu.

{loadposition inside}

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90