930 x122 grota rece

boureanu-02-vt

Boureanu se cearta cu Voiculescu

Deputatul de Pitesti Cristian Boureanu a declansat un conflict cu senatorul Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator. Tema scandalului? Un articol aparut intr-una din publicatiile „mogulului” Voiculescu, si anume Gazeta Sporturilor.

Deputatul de Pitesti al PDL Cristian Boureanu a reactionat dur in urma articolului aparut in Gazeta Sporturilor conform caruia el ar fi actionar intr-o firma care face afaceri cu statul.

Boureanu declara ca ziarul, parte a trustului de presa al senatorului PC Dan Voiculescu, „duce o campanie de dezinformare pentru care in orice tara europeana in care exista o lege a presei ar plati despagubiri grele”.

„Panourile tip sandwich reprezinta un material folosit in 90% din constructia de hale industriale, depozite, chiar hypermarketuri sau hale alimentare. In România exista sase producatori de asemenea materiale, care isi permit sa ofere si cele mai ieftine produse de pe piata.   Firma Topanel nu s-a implicat niciodata in licitatiile sau in constructia de sali de sport. Furnizam materiale pe piata libera prin mari distribuitori recunoscuti sau prin mari firme de constructii si nu ne intereseaza contractele cu statul. Este evident atacul politic de cea mai joasa speta atunci când asa-zisii jurnalisti publica in mod tendentios numai costurile materialelor, uitând sa mentioneze ca adaosurile comerciale sunt de sub 10%. Precizam ca peste 70% din cantitatea de panouri a fost livrata de catre distribuitorii si constructorii nostri in localitati cu primari PSD si PNL. Le propun „jurnalistilor” de la Gazeta Sporturilor sa interzica tuturor institutiiilor statului sa programeze televizoarele pe Antene, pentru ca baga bani de publicitate in buzunarele lui Dan Voiculescu”, sustine Boureanu.

{loadposition inside}

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3