930 x122 grota rece

bratu

Bratu viseaza la primarii PSD

Gabriel Bratu, membru al Comisiei Judetene de Coordonare si Desfasurare a Alegerilor din cadrul PDL Arges, a declarat pentru saptamanalul „Ancheta” ca sunt multi primari ai PSD care bat la portile partidului sau. Bratu a spus ca se primesc zilnic telefoane si mesaje de la primari ai PSD care ar dori sa intre in PSD, dar „Generalul” afirma ca numarul celor care vor avea acces in partidul aflat acum la putere va fi controlat.

Bratu a spus ca „primarii PSD bat zilnic la usa PDL, ne suna, ne cauta, dar am hotarat sa ne oprim la un anumit numar”. Numarul dorit de Bratu este de 30 din motive…economice. Daca ar fi prea multi primari, atunci doleantele acestora ar fi mai greu de indeplinit. Seful Inspectoratului Scolar Arges a mai spus ca PDL isi propune sa castige la alegerile urmatoare sefia Consiliului Judetean Arges.

Desigur, de fiecare data se gasesc persoane dispuse sa renunte la o culoare politica pentru a se inregimenta intr-un alt partid aflat, de preferinta, la putere. In Arges, PSD a „aspirat” de-a lungul vremii primari de toate culorile politice, ajungand acum la peste 70 de edili dintr-un total de 102. In momentul de fata, insa, primarii respectivi sunt „legati” de PSD fie ca vor, fie ca nu vor.

Legea privind stoparea migratiei politice a alesilor locali prevede ca primarii pot pleca in timpul mandatului din partidul pe listele caruia au fost alesi doar daca sunt dati afara din formatiunea politica respectiva. Daca ar pleca prin demisie, primarii si-ar pierde automat si functiile.

Asa ca a fost inventata metoda adeziunilor in alb, cu promisiunea ca primarii vor candida pentru un partid sau altul si ca optiunea lor va fi anuntat atunci cand legea permite, respectiv cu putin timp inainte de alegerile locale din 2012. De abia atunci vom putea asista la „transferuri” spectaculoase…

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90