NOR CURIER 930X122

simona_bcucura

Bucura Oprescu: Basescu este impotriva pensionarilor!

Printre sinistraţi, Traian Băsescu a anunţat că va cere Guvernului revenirea TVA la 19% şi impozitarea tuturor veniturilor. A fost un atac la adresa executivului condus de Emil Boc, însoţit de vestea proastă că până şi pensiile şi indemnizaţiile mămicilor vor fi impozitate.

Social-democraţii consideră că acestă declaraţie a preşedintelui este uzn joc de imagine şi că nu face decât să adune norii tăierii pensiilor din nou, mai ales că vor fi impozitate şi pensiile minime garantate. “Probabil că decizia Curţii Constituţionale privind respingerea soluţiei Guvernului de reducere cu 15% a pensiilor l-a scos din minţi pe Traian Băsescu, cel ce îşi zice preşedintele ţării. Altfel nu se explică această adevărată obsesie de a tăia cu orice preţ din veniturile unor oameni care au muncit o viaţă cu credinţa şi speranţa că pensia lor e asigurată.
Băsescu, atotputernicul şi priceputul la toate cârmaci, nu ştie să se recunoască învins. Nici măcar decizia instanţei supreme a ţării nu îi miroase bine celui ce are evidente tendinţe de autoritarism. Aşa se face că Băsescu pozează acum în opozantul Guvernului pe care-l critică din ce în ce mai des şi căruia îi cere să revină la o cotă de TVA mai mică, dar să impoziteze pensiile! Praf în ochii oamenilor, joc ieftin de scenă! Aproape că se simte în acest demers al şefului statului un râs sarcastic, sfidător la adresa pensionarilor pe care vrea cu orice preţ să îi îngenuncheze. Nu i-a mers cu tăiatul din pensii, vrea acum să le impoziteze pe toate, indiferent de mărimea şi de natura lor! Nu trebuie să ne ascundem după deget. Băsescu se crede şi Guvern, şi PDL şi ţara deopotrivă. El se crede deja nepieritor, reformator al statului şi suprem argument în faţa crizei. Nimic mai fals. Nu este decât un duşman al pensionarilor, ba chiar al întregului său popor”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu.
{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90