NOR CURIER 930X122

achim_grevistul

Bufonul Achim, pacaliciul grevei foamei

„Sunt in Greva Foamei din data de 28.10.2010, calculati voi cate zile sunt. In momentul in care Parlamentul reprezentat de Blonda nr. 3 in aceasta tara, isi va da demisia si se va revenii la procedurile de vot, voi termina Greva Foamei”. Acesta este mesajul postat pe Facebook de un anume Marian Achim. Pentru cine nu il cunoaste, un fel de social-democrat, ba prin PSD Pitesti, ba dat afara.

In aceasta seara, invitat la Mandruta in platou, la Antena 2, tipa ca e in greva foamei de 13 zile. De ce? Ca sa demoleze el Parlamentul, sa fie organizate alegeri anticipate. Cum i-a venit ideea? De la mediatizarea unui gest cu adevarat demn de lauda al unui cetatean adevarat, profesoara Cristina Anghel. Care doamna profesoara avea un obiectiv clar, nu o iluzie care nicioadata nu va fi indeplinita din cauza unui gest al unui om. Este de la inceput, un caz pierdut, vorbind pragmatic.
Deja am inceput sa obosesc cu tot felul de indivizi care vor sa isi faca imagine, folosindu-se de putinii si atat de rarii cetateni ai unei tari in moarte clinica, numita Romania. Mi-e sila sa vad pe cineva, care acum se da simpatizant, sau ce se da, dar care sigur s-a laudat, acum cateva luni, ca face politica, ca face un gest cetatenesc. Daca zici ca faci politica, dar nu esti bun nici cat un pumn de…graunte, te lasa si fa ce te pricepi! Dar sa intrii, brusc, in societatea civila, sa te jertfesti tu pe altarul dreptatii umanitare, desi sa te declari simpatizant al unui partid politic.. Ori te pot analiza, draga Achime, ca pe un ins prefacut, avid de imagine, ori ca pe un frustrat, de asemeni avid de imagine.
Am insistat si voi insista permanent ca, atata timp cat le sunt incalcate drepturile, romanii sa si le ceara. Sa protesteze. Este un act cetatenesc, pentru ca include inclusiv constientizarea unui drept, apriori cererii lui. De aici insa si pana la a specula jenant orice initiativa a unui cetatean onest, mi se pare prea mult si descumpanitor. Astfel de mimi ar trebui incuiati in debarale, pentru ca, si din cauza lor, multi alti oameni stau in case atunci cand trebuie sa iasa.
Si inca ceva: ce cauti fratioare, daca tot faci greva, invitat pe platoul de filmare al unei emisiuni, fie ea si de doi bani, asa cum este cea a lui Mandruta- Balbuta?

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3