EcoMoto 930×122

sorin_buta

Buta a ajuns presedinte la F.R. de Bob si Sanie

Nu mai conteaza daca o instituie a spus despre un parlamentar ca a colaborat cu Securitatea, nici daca are vreo experienta in domeniu. Important este sa fie din partidul care trebuie. Altfel, nu s-ar putea explica modul in care deputatul PD-L Sorin Buta, cunoscut si sub numele de cod „Horia”, a fost ales presedinte al Federatiei Romane de Bob si Sanie.

Buta îi are în echipa de conducere pe Octavian Pungovschi şi Gheorghe Rusu, vicepreşedinţi la bob şi skeleton, respectiv sanie, ambii provenind de la cluburi sportive din Vatra Dornei.

Prima problemă pe care Buta o va avea de rezolvat va fi aceea a stabilirii strategiei şi a programului pentru viitoarele competiţii de bob şi sanie, inclusiv pentru ediţia următoare a Jocurilor Olimpice de Iarnă.
Fostul primar al Camppulungului este practicant de karate.{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90