930×122 CAPRA 5

sorin_buta

Buta face afaceri cu statul

Deputatul de Campulung Muscel Sorin Buta a intrat in atentia Aliantei pentru o Romanie Curata. Organizatia mentionata a facut publica o lista cu deputati si senatori care au, intr-un fel sau altul, afaceri cu statul.

Alianta pentru o Romanie Curata a facut publica pe site-ul sau o lista cu deputati care au avut sau au afaceri cu statul roman. Acestia ar lucra fie prin intermediul propriilor firme, fie prin cele are rudelor, iar partenerii de afaceri sunt primarii, consilii locale sau chiar ministere.

Pe lista institutiei citate se afla si un deputat de Arges, respectiv Sorin Buta. Deputatul de Campulung Muscel al PDL a trecut în declaratia sa de interese faptul ca sotia sa, Florentina, ar fi avut încheiate contracte de prestari servicii cu mai multe primarii din judetul Arges (Vladesti, Cetateni, Dambovicioara, Leresti si Titesti), precum si cu Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura.

Valoarea totala a acestor contracte s-a ridicat, conform declaratiei de interese a lui Buta, la suma de 75.000 de lei.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3