NOR CURIER 930X122

    vasilica_radu_costin

    Butoiul cu pulbere de la Vulturesti

    Pitesti.11 iunie. 2010.
    Tradare, striga Radu Vasilica, acuzand faptul ca vesnicii inamici politici, pdl-istii, le-au furat un important pion in lupta pentru primaria comunei Vulturesti. Aici vor fi organizate alegeri anticipate, partiale, după ce primarul PSD Gheorghe Rădulescu şi-a depus demisia din motive de sănătate. Pana la noile alegeri atributiile primarului au fost preluate de catre viceprimarul Iulian Ghitescu.

    Deputatul Radu Vasilica afirma cu tarie ca mai marii din PDL, dupa ce a cautat in lung si-n lat un candidat destoinic pentru primaria Vulturesti, insa nu l-a gasit, au ravnit la un membru PSD, baiat cunoscut in comuna, cu afacere serioasa si numai bun de momit. Conform informatiilor venite pe cai social democrate, inse confirmate doar de Radu Vasilica, se pare ca recutarea si trecerea de la PSD la PDL a individului s-a facut sub amenintare si santaj, omul fiind asigurat ca va fi ruinat daca nu accepta sa candideze impotriva partidului sau. In plus, social democratii au semnale ca PDL-istii se pregatesc cu bani pentru a frauda alegerile prin cumpararea voturilor. Ba chiar au fost organizate sesiuni de instruire si prelucrare politica unde au fost chemati toti angajatii ocolului silvic din zona, acestora trasandu-li-se sarcini clare cum sa actioneze si sa intimideze electoratul. In cazul in care alegerile nu vor fi castigare, iar investitia va esua, padurarii primind asigurari ca isi vor pierde posturile. In incheiera acestei radiografii a starii de spirit din comuna Vulturesti in prag de alegeri, deputatul Radu Vasilica a cerut justitiei si organelor de abilitate sa se sesizeze pentru a face ordine si pe ulitele comunei nu doar acolo unde sunt interese si interventii ordonate pe linie de partid.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3