New Profesional Consult 930 x 122

mircea_andrei_ok

Mircea Andrei a donat cei mai mulți bani pentru PDL!

Fostul senator Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, este unul dintre cei mai importanţi susţinători din punct de vedere financiar ai Partidului Democrat Liberal. Nici nu se putea altfel din moment ce averea sa – de ordinul milioanelor de euro – îl plasează în topul celor mai bogaţi politicieni români.

Şi Daniel Dragomir, fostul candidat PDL pentru funcția de primar al Piteştiului, se numără printre donatorii importanţi ai formaţiunii politice condusă de Vasile Blaga.

Astfel, în contul anului trecut, Mircea Andrei are cea mai mare donație din ţară către PDL, 260.200 de lei. În schimb, Daniel Dragomir a băgat în visteria partidului 102.500 de lei. În topul condus de Mircea Andrei, la capitolul persoane fizice, mai apar ca donatori, printre alții, Toader Mocanu (106.065 de lei), Elena Udrea (85.500 de lei), Gigi Chiru (92.000 de lei) şi Adrian Rădulescu (97.100 de lei).

În total, potrivit datelor din Monitorul Oficial, PDL a înregistrat anul trecut venituri de peste 39 de milioane de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3