New Profesional Consult 930 x 122

calau2

Calaul Andrei a decapitat consilierii judeteni PDL

După ce în presă a fost lansat un veritabil armaghedon, în care s-a vehiculat existenţa unui puci la care ar fi participat mai mulţi lideri de partid ce plănuiau răsturnarea lui Mircea Andrei de la şefia organizaţiei argeşene, puci despre care se spune că ar fi fost dejucat de senatorul impus de la centru în Argeş, au început efectele.

Astfel, grupul PDL din Consiliul Judeţean a fost decapitat practic, după exluderile a doi consilieri- Mariusan Molfea şi Gheorghe Mihăiţă- şi demisia lui Ion Predica. Despre toţi, s-a scris că ar fi fost printre…”pucişti”. Prefectul Gheorghe Davidescu le plânge acestora de milă, considerând situaţia lor ingrată în contextul unei poveşti rămase…neelucidate. Din punctul de vedere al fostului lider al PDL Argeş, nu a fost demonstrat că acea întâlnire de la Basov ar fi fost un puci.
Altfel, fiind lăsat să se înţeleagă că însuşi prefectul ar fi fost la baza acestei încercări de revoltă în partid, zvonurile că ar putea fi înlocuit în funcţie sunt din ce în ce mai acerbe. Iar anunţul concediului de odihnă pe care prefectul îl ia, dă şi pe acest fond apă la moară întregii poveşti. Davidescu susţine însă că, având în vedere că Boureanu nu mai este interesat de organizaţia din Argeş, nu are niciun motiv pentru care să intervină în treburile interne ale organizaţiei. El a menţionat însă şi că, fiind numit politic prefect, nu va contesta nici înlocuirea sa, care ar fi tot politică. ”Nu s-a demonstrat că a fost vorba de un puci. În plus, dacă Boureanu era interesat să mai candideze în Argeş, puteam fi acuzat şi de puci. Boureanu s-a închinat însă că a scăpat de Argeş. Este greu să conduci o organizaţie de la Bucureşti, când aici PSD este atât de puternic. Eu pot fi oricând asociat cu o prietenie cu Boureanu, dar repet, nu era niciun motiv să particip la un puci, aşa cum s-a scris că ar fi fost”, a afirmat Davidescu.
Conform listei depuse de PDL în alegerile din 2008 pentru Consiliul Judeţean, candidaţii PDL care ar urma să le ia locul celor 3 aleşi demişi sau demisonari sunt Gheorghe Ceauşu (nicio legătură cu fostul director de la Agricultură), Ion Dumitrescu (din zona sud) şi Georgiana Teodorescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3