New Profesional Consult 930 x 122

florin calinescu

Calinescu crede ca Diaconescu nu o mai duce mult

Florin Călinescu, cel care a dorit să obţină un mandate de senator de Piteşti, din partea PNL, nu prea mai are pe unde vorbi şi ce vorbi. Aşa se face că actorul, omul de televiziune cu pretenţii de parlamentar a dezbătut posibila candidatură a lui Dan Diaconescu…în CanCan.

Nu oricum însă, ci anunţând că Dan Diaconescu nu va putea candida la preşedinţie pentru că, la ritmul de viaţă pe care îl are patronul OTV, acesta riscă să moară. “Dan Diaconescu va fi un om mort în doi, trei ani. N-apucă nici să candideze. Pentru că statul ăla acolo te eviscerează. Chiar dacă şmecheria aia a lui funcţionează. Are o tehnică desăvârşită de a-l incita pe om şi ăla începe să verse. Dar uitaţi-vă la el: e uscat, a slăbit, a albit, nu poţi să nu dormi noaptea şi să mai gândeşti coerent”, a spus Florin Călinescu pentru publicaţia tabloidă. {loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3