New Profesional Consult 930 x 122

florin_calinescu

Calinescu out din PNL!

Pitesti.3 februarie.2010
Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu va fi exclus din Partidul National Liberal, conform anuntului facut de Marius Postelnicescu, liderul organizatiei Pitesti a liberalilor. Motivele pentru care Florin Calinescu va fi debarcat din randurile liberalilor sunt, potrivit lui Postelnicu, comportamentul acestuia in calitate de membru PNL, declaratiile referitoare la Crin Antonescu si Caln Popescu Tariceanu, dar si faptul ca nu si-a platit cotizatia niciodata din momentul inscrierii in partid, adica octombrie 2008. Excluderea propriu-zisa va avea loc, luni, in cadrul sedintei Biroului organizatiei municipale.
Florin Calinescu a candidat, la alegerile parlamentare din 2008, din partea PNL, insa nu a obtinut mandatul de senator al Colegiului 4 Arges pentru care a candidat.
Actorul Florin Calinescu sustine ca nu il mai leaga nimic de PNL, deoarece relatiile sale cu acest partid au incetat din 2008, cand si-a depus demisia prin posta.
Anul trecut, actorul a facut campanie pro-Basescu alaturi de democrat-liberalii din sectorul 4, iar in prezent numele sau este vehiculat ca unul din posibilii candidati ai partidului pentru mandatul de deputat din colegiul 19 al Capitalei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90