SMART KIDS 930X122

CÂMPULUNG: OAMENI DE SUCCES ALĂTURI DE PRO ROMÂNIA

Câmpulung: oameni de succes alături de Pro România. Proiectului Pro România i se alătură din ce în ce mai mulți oameni competenți, capabili, dornici să schimbe în bine comunitățile din care fac parte.

Una dintre cele mai puternice organizații din Pro România Argeș este, în prezent, cea de la Câmpulung. Remus Brăguță, Bogdan Răcășanu și Ștefan Grigorescu sunt trei oameni de afaceri, familiști și care susțin și cred în valorile morale ale societății. Dezamăgiți de politicieni, vor să revoluționeze politica românească.

Susținuți de liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan, Remus Brăguță, Bogdan Răcășanu și Ștefan Grigorescu vor să facă o politică altfel pentru zona Câmpulung – Muscel.

Remus Brăguță (foto 1) este expert în fonduri europene, în perioada 2004 – 2007 reușind să atragă fonduri în valoare de milioane de euro pentru comunitatea din Lerești, aici unde a fost consilier local. Totodată, a fost singura perioadă în care a avut legătură cu politica.

Întrebat de ce a ales Pro România, Remus Brăguță afirmă: ”Sunt dezamăgit de ceea ce se întâmplă pe scena politică din țara noastră. Politicienii se ceartă între ei pentru funcții, nu în folosul cetățenilor. M-am alăturat Pro România pentru că îmi doresc un viitor pentru copiii noștri.

Proiectul Pro România reprezintă o idee nouă pe scena politică din țara noastră. Am foarte mare încredere în cei trei vectori ai Pro România de la nivel central, Daniel Constantin, Victor Ponta și Sorin Câmpeanu, dar și în Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș. Sunt convins că împreună vom reuși să schimbăm în bine lucrurile.”, declară Remus Brăguță.

„Mai rău de atât nu se poate, suntem alternativa la nimic”

Totodată, Bogdan Răcășanu (foto 2), câmpulungean 100%, cu studii atât în țară, cât și în străinătate, și el expert în accesarea de fonduri europene, susține ferm că în zona Câmpulungului este nevoie de o schimbare.

”Deși aveam posibilitatea să trăiesc în străinătate, am ales să rămân acasă pentru că îmi pasă. Câmpulungul este o zonă istorică deosebită, trebuie să luăm atitudine și să schimbăm ceva. Trebuie să încercăm. Suntem optimiști, mai rău de atât nu se poate, în prezent suntem alternativa la nimic.”, precizează Bogdan Răcășanu pentru ePitești.

O soluție pentru îmbunătățirea nivelului de trai din zona Câmpulung – Muscel este dezvoltarea turismului. Bogdan Răcășanu, având o experiență în Ministerul Turismului, susține că situația se poate schimba în bine în zona de nord a județului Argeș.

Ideea de schimbare este susținută și de Stefan Grigorescu (foto 3), cel care completează echipa oamenilor de succes ce vor să lupte pentru zona Câmpulung – Muscel alături de Pro România.

”Nu am făcut niciodată politică, însă cred în propunerile Pro România, în liderii de la nivel național și local. A venit momentul unei schimbări. Din păcate, în Câmpulung nu există susținere din partea politicienilor, indiferent de culoarea partidului din care fac parte.”, afirmă Ștefan Grigorescu.

Puternic implicat în problemele societății din zona de nord a județului Argeș, Ștefan Grigorescu a reușit, alături de alte persoane, să schimbe viața a mii de oameni. Acest lucru s-a întâmplat datorită unei asociații, la fondarea căreia a participat, asociație care a reintegrat copiii, tinerii și familiile defavorizate în societate.

”Știu care sunt problemele cetățenilor din zona Câmpulung – Muscel, m-am implicat de-a lungul anilor activ în aducerea de fonduri din străinătate pentru a-i ajuta pe cei ce aveau nevoie. Îmi doresc să ajut în continuarea comunitatea în care trăiesc. Îmi doresc un viitor pentru copiii noștri”, precizează pentru publicația noastră Ștefan Grigorescu.

La rândul său, Bogdan Ivan (foto 4), liderul Pro România Argeș, afirmă că echipa pe care formațiunea politică din care face parte o are în municipiul Câmpulung va aduce multe schimbări în zona de nord a județului Argeș.

”Pro România dovedește încă o dată că are alături doar oameni de succes, care își doresc cu adevărat să facă o politică altfel. Remus Brăguță, Bogdan Răcășanu și Ștefan Grigorescu reprezintă un exemplu de urmat. Sunt persoane de succes, puternic implicate în comunitățile în care trăiesc și care vor face tot posibilul să schimbe lucrurile în bine.

Cred în inițiativele lor, îi susțin și le ofer tot sprijinul în proiectele pe care le vor întreprinde în zona Câmpulung – Muscel.”, conchide Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90