Donaris 930 x 122

    bostinaru_victor

    Cand unii hulesc elitele, in Arges ele sunt apreciate

    Şi europarlamentarul Victor Boştinaru, care recent a adus CJ Argeş în ipostaza de a se prezenta pe holul Parlamentului European, a fost prezent la Goleşti. „Ne simţim la propriu, acasă. Ceea ce e impresionant în ziua de azi, când aproape că ne-am pierdut instinctul de a face legătura între elite şi naţiune, cu atât mai necesar în vreme de criză, iar la nivel central se pare că scopul principal este umilirea şi îndepărtarea elitelor, este că aici se pare că elitele sunt recompensate.
    Simbolic, ce-i drept, dar cu atât mai semnificativ. Acesta este un lucru extraordinar. Până la urmă, este o problemă de identitate, de continuitate, de suopravieţuire a unei naţiuni în vreme de criză. Şi să vezi atâţia oameni care au marcat istoria nu doar a acestui loc, ci a întregii ţări este cu atât mai impresionant. Probabil însă că doar în Argeş şi în câteva locuri se mai poate întâmpla asta în România”, a precizat europarlamentarul membru al grupului PSE.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90