Donaris 930 x 122

digi 24

CANDIDAȚI DIN ARGEȘ, DEZBATERE LA DIGI 24

Candidați din Argeș, dezbatere la Digi 24.

Postul de televiziune Digi 24 găzduiește astăzi o dezbatere electorală la care participă candidați din Argeș pentru alegerile parlamentare de luna viitoare. În a doua parte a emisiunii, cu începere de la ora 17:45, vor fi prezenți candidații pentru Senat Tudor Pendiuc (ALDE) – foto, Gheorghe Marin (PSD) și Olimpia Doru (PNL). Emisiunea se intitulează „Proiect pentru România”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • cu degetu in nas spune:

    Cat tupeu sa ai ?? Cat incape …Infractorul asta care nu se mai satura de putere, care si-a batut joc de oras avizand o arhitectura cf gustului sau si propriilor interese si care a bagat mana in visteria orasului cot la cot cu nasu Badea, alt infractor inca ignorat de autoritati, chiar crede pitestenii imbecili…si avand in vedere rezultatele voturilor, cred ca-i vede bine…numai niste imbecili pot vota un hot .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3