Donaris 930 x 122

    CRIN_ANTONESCU_1

    Care politician din Argeș a făcut armata cu Crin?

    Este vechi în politică. A fost ministru și parlamentar.

    gingarasGeorgiu Gingăraș, fost ministru al Tineretului și Sportului în timpul Guvernului Năstase și fost deputat de Argeș în aceeași perioadă, ocupă acum doar funcția de președinte al unui partid minuscul: UNPR Argeș.

    Puțini știu că Gingăraș are câteva lucruri în comun cu al doilea om în stat, președintele Senatului României, liberalul Crin Antonescu. Cei doi se cunosc din vremea când erau studenți la Universitatea din București: Georgiu Gingăraș, la Facultatea de Geologie și Geografie, iar Crin Antonescu, la Facultatea de Istorie și Filosofie. Ambii au stat în același cămin studențesc din Capitală la începutul anilor 80 ai secolului trecut. Mai mult, amândoi au făcut armata în aceeași unitate militară: în comuna doljeană Plenița. Gingăraș și Antonescu sunt de-un leat, născuți în același an, 1959. Liderul UNPR Argeș este originar din Brăila, iar președintele Senatului României și al PNL este născut în Tulcea.

    Georgiu Gingăraș a ținut să ofere aceste detalii în scurtul său discurs pe care l-a rostit duminică, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești, la Conferința de alegeri a PNL Argeș, în prezența fostului său coleg de cămin și de armată, Crin Antonescu.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3