NOR CURIER 930X122

catalin ivan

CĂTĂLIN IVAN: „SUNTEM ALĂTURI DE CONSTANTIN NICOLESCU!”

Europarlamentarul Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, a fost aseară invitatul emisiunii „Tu contezi”, realizată de jurnaliștii Mircea Sărărescu și Mihai Paul Codunas și difuzată de Argeș TV.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Întrebat dacă liderul PSD Argeș, Constantin Nicolescu, se mai bucură de susținerea conducerii centrale a partidului după verdictul din justiție care a stabilit că acesta s-a aflat în conflict de interese și în urma căruia își pierde mandatul de președinte al Consiliului Județean Argeș, Ivan a răspuns afirmativ. „Categoric! Performanța în politică și administrativă a domnului Nicolescu este de necontestat. Nici adversarii săi politici nu pot pune la îndoială realizările domnului Nicolescu, fie ca președinte de organizație județeană, deci ca om politic, fie ca președinte de consiliu județean, din punct de vedere al administrației. (…) Suntem alături de domnul Nicolescu!”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

De altfel, Cătălin Ivan a avut numai cuvinte de laudă la adresa președintelui social-democraților argeșeni. „Nu o să comentez deciziile instanțelor. Sunt decizii pe care trebuie să le respectăm cu toții, indiferent dacă facem sau nu facem politică sau indiferent la ce nivel facem politică. Dacă vom lua act de vacantarea postului de președinte al Consiliului Județean, ne vom pregăti cu toții pentru alegeri. (…) Important este ca organizația să rămână puternică, să rămână unită și să fim cu toții alături de domnul Nicolescu, în calitate de colegi. Este omenește… E vorba despre un om care a făcut foarte mult pentru acest județ și cred că nimeni nu-i poate contesta realizările pe perioada mandatului domniei sale. Eu am norocul să îl cunosc și personal, ca om, și vă pot spune că este un om extraordinar”, a spus Cătălin Ivan în emisiunea tv „Tu contezi”.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

Ivan a adăugat că alegerile anticipate care se prefigurează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean vor reconfirma supremația politică a PSD în Argeș: „Sunt convins că PSD va avea Consiliul Județean în continuare”. (Foto: cronicadeiasi.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90