Eurial 930 x 122

jurnalist_police

Ce a declarat avocatul lui Nicolescu la iesirea de la recurs

Sedinta in care s-a judecat recursul de la Curtea de Apel in cauza presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu s-a terminat. Liderul PSD Arges nu a fost prezent in sala, fiind in continuare internal la Floreasca, dupa operatia pe cord de duminica. In sala au fost prezent si fratele presedintelui PSD Arges, Petrica Nicolescu, copii lui Nicolescu, deputatul Mircea Draghici, dar si Vasile Negoescu, director in cadrul CJ Arges. Cauza lui Constantin Nicolescu a fost sustinuta de cei patru avocati, printre care si Cornel Badoiu si Petrut Ciobanu.

Sedinta nu a fost lipsita de incidente. Un journalist de la Hotnews, acelasi care a inregistrat si sedinta de la teatrul Davila de vineri, care trebuia sa fie cu usile inchise, dintre Ponta si membrii PSD, a fost surprins cu un reportofon, inregistrand sedinta. El a fost amendat.Lume_PDL01

Avocatii au demontat acuzele procurorilor, principala enigma ramanand in continuare lipsa documentului ISU din dosarul cu fondurile europene prin care au fost reabilitate patru scoli din judet. Interesant este ca acest document nu era in responsabilitatea CJ Arges si, in plus, ne intrebam de ce prefectul de pe acea vreme, actualul subprefect Ion Carstoiu, nu a fost chemat sa explice daca acel document a fost sau nu anexat la dosar, intrucat pe el trebuia sa exista semnatura presedintelui CJ Arges dar si a lui. Unul dintre avocati chiar si-a exprimat, la iesirea de la sedinta, indoiala cu privire la corectitudinea instrumentarii dosarului, afirmand ca exista suspiciunea ca el sa fie facut la comanda politica.

De dimineata, la inceperea procesului, câtiva zeci de membrii PDL s-au adunat din nou la sediul organizatiei judetene.

La sediul PSD, membrii prezenti erau cu ochii pe televizoare in asteptarea unor informatii si vesti bune.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90