930 x122 grota rece

    ponta_looking

    Ce efecte are discursul lui Ponta

    Victor Ponta a avut in Parlamentul golit de alesii USL un discurs care nu face altceva decat sa aduca pierderi de imagine pentru opozitie, mult prea pasnic fata de noul guvern fata de ceea ce si-ar fi dorit cei care nu mai doresc actuala putere.

    Discursul neinspirat al lui Ponta a încercat să fie speculat de liderul PDL Argeş, care a reacţionat rapid, organinzând o conferinţă de presă în care, după ce a ridicat în slăvi fostul şi noul guvern, a făcut şi declaraţii de dragoste către…liberali. Nu fără a-l ataca însă pe liderul PNL Argeş Ion Popa, pe care îl consideră omul lui Constantin Nicolescu.

    Secretarul executiv al PSD, Florin Tecău a precizat că USL îşi menţine revendicările, adică alegeri anticipate şi demisia lui Traian Băsescu. El a explicat că Victor Ponta a participat în prima parte a validării guvernului alături de liderii de grup şi chestorii pentru a urmări procedura de vot dar şi pentru a da un mesaj premierului investit. „Ponta a prezentat şi 15 propuneri care trebuie urmărite de guvern şi a subliniat ideea că la investirea guvernului, USL va contesta la CCR modul în care miniştrii au fost avizaţi în comisiile de specialitate şi că guvernul nu a fost investit în mod democratic. Miniştrii sunt scoşi din căciulă, pentru a acoperi greşelile şi minciunile guvernului Boc.

    Este aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Un guvern incompetent, care urmăreşte doar interesele PDL şi ale preşedintelui şi care nu are soluţii pentru a scoate ţara din criză. USL nu sprijină acest guvern, a spus-o şi Victor Ponta, chiar dacă nu a avut un discurs acid, cum ar fi vrut unii. A prezentat cele 15 propuneri, cât se poate de concrete, pe care USL le-a înaintat astfel guvernului. Ponta şi Antonescu sunt doi lideri de partide care fac parte dintr-o alianţă. Liderii se întâlnesc pentru a stabili o strategie comună şi am încredere că lucrurile vor merge într-o direcţie comună şi pe viitor”, a concluzionat Florin Tecău.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3