NOR CURIER 930X122

pendiuczisu

Ce spun Tudor Pendiuc şi primarii de comune despre Ionuţ Zisu, candidat USL pentru Senat

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti : «Contez pe seriozitatea domnului Zisu»
Îl cunosc pe domnul Zisu de aproximativ o lună, însă impresia pe care mi-a lăsat-o este una foarte bună. Este echilibrat, serios, cooperant şi dispus să se implice în problemele oraşului. La experienţa pe care o am, pot spune cu certitudine că, dacă va fi ales, domnul Ionuţ Zisu poate fi un sprijin real pentru Piteşti şi pentru judeţ, chiar dacă nu este argeşean, aşa cum mai trâmbiţează unii în lipsă de argumente. Şi dacă tot am vorbit de asta, vreau să spun că noi avem suficiente exemple de personalităţi pe care le-am adoptat şi au făcut treabă excelentă aici. De altfel, eu contez pe seriozitatea domnului Zisu care cunoaşte foarte bine problemele Piteştiului şi ale colegiului şi sunt convins că le va duce şi le va discuta în Parlament.
Ion Dumitru, primar Albota: «Domnul Zisu este sufletist şi îi place să muncească!»
«Sincer, domnul Zisu mi se pare un om cu capul pe umeri. Din ce am discutat cu dânsul mi-a lăsat impresia că dacă aş apela cu vreo problemă ce ţine de comună n-ar ezita să ne ajute. Îi place să muncească, vrea să facă treabă şi, lucru foarte important, nu e sictirit cum sunt ăia care au mai multe mandate în spate. E un tip serios, sufletist, entuziast şi sunt convins că va face treabă. Acesta este şi motivul pentru care îl vom sprijini».
Gheorghe Stancu, primar Bascov : «Domnul Zisu e un om pe care se poate pune bază!»
«Trebuie să recunosc că la început am fost un pic reticent faţă de candidatura domnului Zisu. Dupa ce l-am cunoscut mi-am dat seama, însă, că e un om pe care se poate pune bază. A fost tot timpul în legatură cu mine, s-a informat cu privire la problemele şi nevoile comunei Bascov. A stat de vorbă cu oamenii, i-a intrebat ce-i doare, n-a stat cu nasul pe sus aşa cum stau alţii. Eu îl recomand cu caldură şi le-am spus oamenilor să-l trateze că pe unul de-al nostru, pentru că, până la urmă, contează să se implice în viaţa comunităţii».
Vasile Bebe Ivan, primar Băbana: «Jos pălăria faţa de domnul Ionut Zisu!»
«Domnul Zisu e un om educat, cu mult bun simţ şi care nu ţine nasul pe sus. Sunt sigur că se va zbate pentru interesele locuitorilor din Băbana. Oamenii au apreciat foarte mult faptul că a venit în mijlocul lor, spre deosebire de ceilalţi candidaţi care nici nu ştiu unde este comuna noastră. E cel mai potrivit pentru noi, ştiţi că eu am mirosul fin şi-i cunosc pe oameni. În concluzie, jos pălăria pentru domnul senator Zisu!».
Florea Ene, primar Moşoaia: «Domnul Zisu nu promite marea cu sarea de dragul voturilor»
«Domnul Zisu mi-a făcut o impresie deosebită chiar de la prima întrevedere pe care am avut-o cu dânsul. Foarte mult am apreciat faptul că este realist, nu se joacă cu vorbele şi nu promite marea cu sarea  de dragul voturilor aşa cum fac cei mai mulţi. Îi asigur pe locuitorii din Moşoaia că domnul Zisu ne va fi aproape în mandatul 2012-2016, pentru că este foarte important să avem pe cineva care să ne sprijine şi să ne deschidă o uşă».

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3