New Profesional Consult 930 x 122

centura_pitesti

Centura de N-V a Pitestiului, ar putea primi bani in bugetul pe 2011

În proiectul de buget pe 2011 reapare un proiect extrem de important pentru municipiul Piteşti. Este vorba de centura de nord-vest a oraşului, care va fluidiza traficul şi va permite un acces mai uşor către zona Slatina-Craiova, respectiv Vâlcea – Sibiu.

Deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici, membru al Comisiei de Buget-Finanţe a reuşit să-i abordeze direct pe miniştrii prezenţi în Parlament la dezbaterea legii bugetului şi să abordeze o strategie de comunicare pentru ca obiectivele Argeşului să aibă şanse de reuşită: ,,Se ştie că amendamentele opoziţiei nu au fost acceptate. Tocmai de aceea am optat să discut faţă în faţă cu miniştrii Anca Boagiu de la Transporturi şi Ion Ariton de la Economie pentru a vedea cum putem rezolva nevoile judeţului”, a afirmat Drăghici, care i-a convins să analizeze şi investiţia de la Stâlpeni privind extinderea reţelei de alimentare cu gaze, care este aproape de finalizare şi care va acoperi toată comuna.
Mircea Drăghici a precizat că a discutat cu ministrul Anca Boagiu pe tema centurii de N-V a Piteştiului: ,,La insistenţele preşedintelui Constantin Nicolescu de a relua discuţia pe tema variantei ocolitoare, care are la această oră studiul de fezabilitate gata, aprobat prin HG 1154/01.01.2004, am luat legătura cu ministrul Boagiu. Din păcate, anul trecut, fostul şef de la Transporturi, Radu Berceanu, la rectificarea bugetară nu a respectat legea şi a tăiat banii obţinuţi de parlamentarii PSD pentru centura Piteştiului. Culmea, un asemenea drum ar fi fost şi în beneficiul său, pentru că ar fi ajuns mai repede la Craiova, era direct interesat, dar degeaba! De data aceasta, cu Anca Boagiu, lucrurile au stat altfel, mai ales că are un stil de lucru deosebit şi este profesionistă!”, a completat Drăghici. Deputatul a relatat că în urma emisiunii de sâmbătă de la Realitatea TV, în care a prezentat situaţia investititiei de la Piteşti, mutilată de fostul ministru, Anca Boagiu s-a autosesizat şi a pornit investigaţii pe aceasta tema.

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90