EcoMoto 930×122

motiune_cenzura26

Chiulul celor de la putere blocheaza parlamentul

Deputatul PSD Mircea Drăghici a ţinut să explice că eşecul în cazul proiectele legislative pe care puterea nu reuşeşte să le promoveze în Parlament nu ţin de faptul că opoziţia părăseşte sala la şedinţele conduse de Roberta Anastase, în semn de protest pentru că nu şi-a dat demisia sau nu a fost demisă după scandalul votului la Legea Pensiilor.

Vina, susţine deputatul, aparţine exclusiv partidelor de guvernământ care, deşi au majoritatea, nu reuşesc să îşi aducă toţi parlamentarii la muncă.”Am tot auzit acuze că noi blocăm activitatea în parlament, pentru că lipsim de la şedinţele conduse de Roberta Anastase. Parlamentul nu este blocat de opoziţie. În parlament, arcul guvernamental este susţinut de o majoritate care trebuie să îşi susţină guvrenul, dar nu se întâmplă asta. Şi la ultimul discurs al lui Băsescu au lipsit 35 de parlamentari. Este o ruşine pentru ei. Şi la Legea pensiilor au fost 80 şi Roberta a numărat 170 de parlamentari. Aşa că, nu noi suntem problema, ei, care au majoritatea necesară, chiulesc de la vot”, a afirmat Drăghici.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90