Donaris 930 x 122

candidat

CINE VA FI CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA PITEȘTI

Potrivit unei decizii a conducerii centrale a PSD, organizaţia Pitești a partidului ar trebui ca până pe 15 februarie să își anunţe candidatul pentru funcția de primar al municipiului și candidații pentru Consiliul Local.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

În condițiile în care, conform regulilor interne de integritate, nu ar mai putea miza pe primarul în funcție, Tudor Pendiuc, PSD Pitești ar avea de ales între Cristian Gentea, Cornel Ionică, Dumitru Tudosoiu, Ion Mînzînă, Sorin Apostoliceanu şi Marin Preda pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar al municipiului.

Surse politice precizează pentru ePitești că cel mai probabil candidatul PSD pentru postul de primar al Piteștiului în alegerile locale de la vară va fi Cristian Gentea. Acesta este consilier local, lider al PSD Pitești și președinte executiv al PSD Argeș.

Citiți și: „Centrele de evaluare Covid, rol esențial pentru prevenirea spitalizărilor și deceselor”

Chestionat de ePitești asupra subiectului, Gentea s-a rezumat să răspundă astfel: „Nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Nici nu ne grăbim. PSD Piteşti are o listă de potenţiali candidaţi şi de acolo va fi ales un candidat care va fi anunţat în timp util.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441