Donaris 930 x 122

    vot

    Cine vrea sa candideze la parlamentare la PSD Arges

    Joi a expirat termenul limită în cadrul PSD Argeş pentru depunerea dosarelor celor care doresc să candideze pentru parlamentare. Din cei 7 parlamentari în exerciţiu, doar Filip Georgescu nu a mai dorit să candideze.

     

    Aşadar, lupta se va da în PSD pentru celealte două locuri de parlamentari (PSD a primit in urma impartirii 8 colegii in cadrul USL) între Cristian Gentea, Dorin Mărăşioiu, Cătălin Rădulescu si Simona Bucura Oprescu. Colegiul de deputat de pe Piteşti care a revenit PSD va fi oferit organizaţiei locale care va stabili şi candidatul. Se pare însă că vor mai putea fi primite candidaturi, abia luni urmând să se statueze pretendenţii. Deşi s-a numărat printre numele vehiculate, Gheorghe Marin nu se poate implica în activitatea politică fiind subprefect, astfel că, dacă va candida totuşi, va trebui să demisioneze din acest post.
    Intenţiile la candidaturi vor fi supuse la vot Biroului Permanent. Până pe 10 octombrie vor fi analizate în prezenţa solicitanţilor şi a reprezentanţilor organizaţiilor locale de pe fiecare colegiu. Pe 12 octombrie va fi organizat Comitetul Executiv pentru validarea candidaturilor, iar pe 17 octombrie va avea loc lansarea candidaţilor pe Arena Naţională. 

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3