NOR CURIER 930X122

    ciocanel

    Ciocanel face radiografia PDL Arges

    Stefan Ciocanel, membru al Comisiei de Organizare si Desfasurare a Alegerilor (CODA) din cadrul PDL Arges a declarat ca organizatia din judet a democrat-liberalilor si-a propus sa castige alegerile din 2012. PDL Arges mizeaza pe greselile social-democratilor care conduc judetul, dar si pe faptul ca PSD nu are variante de rezerva pentru Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean si al PSD si Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti.

    Pe de alta parte, Ciocanel a spus ca PDL Arges are sansa de a fi condus de un om puternic care face politica din placere, numindu-l aici pe senatorul de Dambovita Mircea Andrei.

    „Cristian Boureanu este un tip coleric. In schimb este simpatizat, este un tip care avea sarm si se facea foarte placut in discutia personala, contrar a ceea ce se vedea de la televizor. Cristian Boureanu de la televizor nu avea nicio treaba cu Cristian Boureanu din discutiile private. Este complet diferit. Mircea Andrei are multe calitati care sunt in completarea celor ale lui Cristi. Are foarte multa rabdare, asculta pe toata lumea – ceea ce Cristi nu prea facea -, este mult mai determinat sa castige”, a spus Ciocanel.

    „Cred ca pe Mircea Andrei il putem considera argesean. Atata timp cat a facut scoala si liceul in Pitesti, are chiar multi colegi de scoala in partid, Valeriu Tudor a fost coleg cu el de banca. Membrii organizatiei din Arges isi pot depasi conditia, dar pentru a fi presedinte de organizatie trebuie sa poti sa iti ajuti oamenii in organizatie si, ca sa poti sa ii ajuti, trebuie sa ai multe conexiuni la nivel central. Cristi era singurul care avea conexiuni la nivel central si isi ajuta oamenii chiar daca venea mai putin prin judet. Mircea Andrei are aceasta anvergura. In judet nu exista un om care sa poata sa isi sprijine oamenii din judet la Bucuresti”, a mai spus Ciocanel.

    {loadposition inside}

     

     

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90