930×122 CAPRA 5

    circ_css04

    Circ la Casa de Cultura a Studentilor Pitesti cu o directoare PDL (video)

     

    Numirile politice, mai ales când au în vedere oameni care nu pricep o iotă din ce înseamnă managementul, produc grave stricăciuni. Când însă avem de-aface cu oameni pe care nici nu-i convinge prea mult capul sa priceapă câte ceva, întâlnim haos. Dora Ion, tânăra pedelistă de succes de 20 şi oleacă de ani, tânăra…speranţă, dacă nu ne înşelăm a lui Iulian Corbu, a fost instalată, pentru mari merite şi cunoştinţe manageriale, şefă la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti.

    O deconcentrată micuţă, nebăgată de prea mulţi în seamă. Instituţia a devenit însă brusc cunoscută după ce domnişorica s-a simţit ca în apartamentul ei roz, cu camere web şi a interzis accesul la etajul superior al imobilului.
    circ_css03

    Acolo unde, desigur, se află birourile. Iar într-unul din birouri, aşa cum susţine fostul director, apoi profesor referent Gheorghe Dobre, a şi dat ordin să se pătrundă, să se ia documente oficiale şi să se schimbe yala. Şi tot aşa, a decis, într-o noapte, că cel care ştie practic totul despre CCS, profesorul Dobre, nu mai este angajat al instituţiei. El fusese director în perioada 1992-2005, când duduia Dora Ion probabil venea să ia lecţii de…ceva pe la CCS, muşcând din vata de zahăr şi purtând fustiţă cu buline. Până marţi noapte, Gheorghe Dobre fusese plătit de instituţie, al cărei şăf era duduia Dora.
    circ_css02
    Că a trebuit ca presa să stea după lănţişorul cu „accesul interzis” ca să priceapă despre ce e vorba, că nu a aflat nimic de la duduie, pentru că, ştiţi cum este, prostia conduce şi la o micşorare a capacităţii de a vorbi şi de a explica logic, că mica boieroaică i-a cerut dlui. Dobre să îşi dovedească şi anume calitatea de angajat, deşi omul stătea cu fluturaşul în mână cu salariul din ultima lună…nu mai contează. Contează doar că a decis ea ca un angajat care a condus instituţia şi pe care niciun director care i-a urmat nu l-a demis, pentru că ştie şi cu ce se mănâncă administrarea instituţiei, să zboare. A şi chemat poliţia, pentru că omul a vrut sa intre în birou unde avea şi documente şi bunuri personale.
    circ_css01
    La presă nu a ştiut să explice nici care sunt etapele pentru a disponibiliza un angajat din instituţia pe care o conduce, darămite de ce a scos la licitaţie repararea a aproximativ 30% din acoperişul instituţiei, pe vreme de criză, la un preţ de 1,2 miliarde lei vechi, când repararea restului de 70%, în mandatele foştilor directori, când nu era criză, a costat 800 milioane lei vechi? Poate pentru că Gheorghe Dobre nu a prea fost de acord cu ocazia bună de ciupit neşte bănuţi, din calitatea pe care o avea la departamentul de achiziţii? Poate. Oricum, măcar putem aprecia că duduia Dora e bine crescută. Ne-a mulţumit de ne-a luat dracu` pe toţi! Ne-a mulţumit, dar nu ne-a lămurit. Oficial. Neoficial…Vedeţi cum s-au derulat ostilităţile singuri. Scuzaţi iritarea colegilor din presă, dar prostia şi fudulia ne cam irită şi nouă nervurile…

    {loadposition inside}

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90