EcoMoto 930×122

    transf

    Cizmaru de la Drumuri Nationale nu stie de Transfagarasan!

    De mai mult timp, societatea civilă- de la presă la simpli turişti- a solicitat ca, pe Transfăgărăşan, măcar tunelul să fie reabilitat şi…iluminat. Prefectul Gheorghe Davidescu a ţinut să ne anunţe, în conferinţă, că s-a văzut cu directorul Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi Bucureşti care…”i- a promis solemn că va lua măsurile necesare pentru iluminatul Transfăgărăşanului”.

    Prefectului i-a scăpat însă şi un porumbel pe gură: Nicolae Cizmaru, de profesie cizmar probabil, a recunoscut că nu a fost niciodată pe Transfăgărăşan. Asta, dacă vă întrebaţi cum se face că acest drum senzaţional nu este reabilitat, deşi avem un director piteştean în Compania aflată până nu demult sub oblăduirea lui Berceanu. Uite de asta, pentru că ditamai şeful nu ştie de unul dintre cele mai importante drumuri din ţară şi, cu siguranţă, cel mai spectaculos. A ajuns până şi Top Gear pe Transfăgărăşan. Dacă nu ştie cum arată, îi indicăm Cizmaru(lui) de la Drumuri să se uite pe Youtube la filmările episodului din România al celei mai tari emisiuni auto din lume!

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3