930 x122 grota rece

USL_Piteti

Conferinţă de presă USL

Azi 15 noiembrie la sediul USL de lângă Casa Cărţii candidaţii USL au participat la o conferinţă de presă. Au participat Daniel Constantin, Cătălin Rădulescu, Andrei Gerea şi nou venitul Ionuţ Zisu candidatul pentru Senat. Candidaţii au fost acompaniaţi de Preşedintelui Consiliului Judeţean Constantin Nicolescu şi Primarul Tudor Pendiuc.

Primadona a fost candidatul Daniel Constantin care prin funcţia deţinută de Ministru al Agriculturii care a declarat eforturile pe care le face în această direcţie şi pentru care este invitat să facă parte la nivel european dintre cei trei miniştri ai agriculturii care să ia decizii privind politica agricolă UE. Cătălin Rădulescu s-a ocupat de câinii comunitari, iar domnul Andrei Gerea de legislaţie privind fiscalitatea. Domnul Ionuţ Zisu a declarat că a luat cunoştinţă cu principalele probleme ale oraşului şi a zonei suburbane care face parte din propriul colegiu. Domnul primar Pendiuc i-a ridicat mingea la fileu, sugerând un exemplu istoric cum regii străini au făcut România modernă!

Domnul preşedinte Nicolescu a arătat că fiecare campanie are specificul ei, dar că USL este hotărât să închidă toate colegiile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90