EcoMoto 930×122

    M.Fulga.si.N.Diaconescu

    PP-DD anunță opoziție de fier în Consiliul Județean

    Consilierul judeţean Marian Fulga, prim-vicepreşedinte interimar al PP-DD Argeş, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că aproape toate proiectele de hotărâri ale Consiliului Judeţean vor fi amendate. Asta înseamnă că aleşii PP-DD vor vota anumite proiecte doar dacă propunerile lor sunt luate în seamă.

    „Am început deja un asemenea mod de lucru. Suntem singura forţă de opoziţie reală din Consiliul Judeţean şi vrem să ne facem datoria. Fiecare proiect – cu excepţia celor care nu pot fi modificate, pentru că sunt şi astfel de cazuri – va fi amendat de noi. Noi, cei de la PP-DD, avem deja cele mai multe amendamente depuse la Consiliul Judeţean”, a declarat Marian Fulga.

    La rândul său, consilierul judeţean PP-DD Nicuşor Diaconescu a criticat modul în care au fost întocmite anumite organigrame ale unor instituţii subordonate sau aflate în relaţie de colaborare cu Consiliul Judeţean, punând accent pe cea a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Pitești, caz în care a avut numeroase intervenţii pentru acceptarea unor amendamente.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3