930×122 CAPRA 5

    slabu_ctin

    Constantin Slabu, la loc comanda!

    Constantin Slabu, presedintele interimar al PRM Arges, a renuntat, pentru moment, la decizia de demisiona din fruntea organizatiei judetene a partidului. El a fost intors din drum de unul dintre liderii de la nivel central ai formatiunii politice, lider a carui identitate nu doreste sa o dezvaluie.

    Constantin Slabu anuntase duminica, 6 iunie, ca isi va da demisia din fruntea PRM si din partid chiar luni, 7 iunie, ca urmare a faptului ca proiectul sau de reorganizare a PRM Arges nu a fost agreat de Corneliu Vadim Tudor. Liderul de la nivel national al PRM nu a fost de acord cu planul propus de Slabu, asa ca acesta din urma s-a decis initial sa renunte.

    Decizia fusese luata sambata, 5 iunie, cu ocazia Comitetului Director al PRM la nivel national. Intre timp, insa, lucrurile au luat o alta turnura.

    „Am decis sa continuu activitatea in conducerea PRM Arges pana cand vad daca lucrurile merg sau nu. Miercuri, 9 iunie, vom avea o sedinta a Biroului Executiv Judetean, ocazie cu care vom analiza ce s-a facut si ce avem de facut in cintinuare. Daca lucrurile care nu merg bine se vor regla, voi ramane, daca nu, voi pleca. Eu am demisia scrisa, doar ca nu am depus-o, sunt in expectativa”, ne-a declarat Constantin Slabu.

    Liderul interimar al PRM Arges ne-a mai spus ca a luat aceasta hotarare dupa ce a avut o discutie cu unul din liderii de la nivel central ai partidului. Cel mai probabil, acesta este Dan Zamfirescu, fost colonel de Securitate, la fel ca si Slabu. De altfel, Zamfirescu se numara printre artizanii aducerii lui Slabu in prim plan la PRM Arges.

    {loadposition inside}

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90