Donaris 930 x 122

    slabu_ctin

    Constantin Slabu paraseste PRM!

    Caruselul demisiilor la PRM Arges! Nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire a fostului colonel de Securitate Constantin Slabu in fruntea organizatiei judetene a PRM ca acesta a si anuntat ca va parasi conducerea filialei! Oficial, motivul este acela ca proiectele sale pentru PRM nu au fost sustinute de Corneliu Vadim Tudor, liderul de la nivel national al partidului.

    Constantin Slabu a fost convocat sambata, 5 iunie, la o sedinta la Bucuresti a Comitetului Director National al PRM, ocazie cu care s-a intalnit cu Corneliu Vadim Tudor. Constantin Slabu i-a prezentat acestuia un proiect de masuri pentru redresarea PRM Arges, insa „Tribunul” nu a fost de acord cu planul propus. Asa ca Slabu a plecat de la Bucuresti foarte dezamagit, luand decizia nu doar de a renunta la conducerea PRM Arges, ci si la calitatea de membru al partidului!

    „Consider ca am esuat, daca proiectul meu nu a fost agreat de domnul Corneliu Vadim Tudor. Nici nu am fost sustinut in demersul meu, simt ca nu sunt sustinut asa cum ar trebui nici in filiala. Asa ca o sa imi dau luni, 7 iunie, demisia si de la conducerea PRM, si din partid”, ne-a declarat Constantin Slabu.

    Slabu este al patrulea presedinte al PRM Arges din ultimele 2 luni. Totul a inceput cu demiterea lui Marian Fulga, cel care a fost si exclus din partid pentru ca ar fi incercat sa organizeze un puci impotriva lui Corneliu Vadim Tudor. In locul lui Fulga a fost numit ca interimar vicepresedintele Mihai Georgescu, iar la scurt timp locul acestuia a fost luat de prim-vicepresedintele Ion Serban care, la randul sau, a cedat conducerea partidului lui Constantin Slabu. Conform statutului, conducerea filialei va reveni, cel putin pana la noi ordine, prim-vicepresedintelui Ion Serban care este si consilier la Curtea de Arges.

    {loadposition inside}

     

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90