EcoMoto 930×122

constantinescu

Constantinescu: Basescu a fost securist toata viata

Fostul președinte al României, argeseanul  Emil Constantinescu, a declarat, in cadrul unei emisiuni la Antena 2, ca actualul presedinte, Traian Basescu, a fost si este in continuare membru al Securitatii.

Emil Constantinescu a criticat dur actuala putere, dar și acea parte a intelectualității românești care susține necondiționat partidul de guvernământ și pe Traian Băsescu.
Constantinescu a atacat si apartenența la serviciile secrete a multora dintre intelectualii arondați puterii portocalii, in frunte cu Traian Basescu. „E bine de investigat legătura lui Sever Voinescu şi a camarilei lui Băsescu cu zona agenţilor acoperiţi. Discursurile lor au accente naziste. Uitați-vă la ceea ce au predicat zilele acestea Voinescu, Sebastian Lăzăroiu sau alții ca ei. Băsescu nu e un om liber, e sclavul celor care i-au alimentat conturile. În campaniile electorale și în mandatul său anterior. Este cel mai corupt om din România, un fost colaborator al Securităţii, un comunist. Traian Băsescu a fost toată viaţa în Securitate. Faptul că nu apar actele denotă că e încă activ ca acoperit”, a declarat Constantinescu la emisiunea „Vorbe Grele”.
{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3