Donaris 930 x 122

dorohoi_psd02

Convoiul umanitar al PSD coordonat de Draghici a ajuns in Moldova

Convoiul umanitar, organizat de PSD pentru sinistraţii din Moldova a ajuns în acest weekend la destinaţie.
Realitatea de la faţa locului i-a marcat pe toţi cei prezenţi de la liderul Victor Ponta, până la grupul de parlamentari, care l-au însoţit în această acţiune caritabilă. Ecaterina Andronescu, Robert Negoiţă, Cristian Rizea, Nicu Bănicioiu, toţi au văzut dezastrul la adevărata sa dimensiune şi au îndemnat cetăţenii la mobilizare, solidaritate şi omenie.
Social-democraţii au oferit aproximativ 44 de camioane cu ajutoare constând în alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, bunuri de strictă necesitate şi materiale
de construcţii.
dorohoi_psd03
Coordonatorul acestui proiect, deputatul de Argeş Mircea Drăghici, a precizat că prima oprire a fost în oraşul Dorohoi, unde au fost descărcate 32 de TIR-uri şi 6 camioane cu alimente şi materiale de construcţie: „După aceea ne-am deplasat în comuna Zvoriştea, unde au fost afectate de furia apelor 160 de case, 20 au fost grav avariate, iar patru au fost distruse total.
dorohoi_psd05_ep
Preşedintele Victor Ponta a stat de vorbă cu cei năpăstuiţi şi a rămas impresionat de întâmplările prin care au trecut”, a precizat Drăghici. Parlamentarul Colegiului Curtea de Argeş a declarat că s-au strâns ajutoare din mai multe zone ale ţării (Iaşi, Braşov, Argeş, Harghita, Teleorman, Constanţa, Timişoara şi Bucureşti), iar edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, a donat primăriei Dorohoi suma de 800.000 de lei, iar primăriei din comuna Silişeu Horia 200.000 de lei.{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90