pizzeria sapori  930 122

crbl_ctin

CRBL il sustine pe Daniel Constantin

Discursul preşedintelui PC Daniel Constantin, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în colegiul Piteşti- Centru a fost plin de surprize. 

 

„Am în faţa mea pe un drag profesor universitar care a ţinut să fie aici şi în faţa părinţilor mei, care sunt şi ei în sală”, a spus Daniel Constantin, care a făcut apoi un rapid remember al momentelor importante, precum botezul copilului, petrecute în Piteşti. Ministrul Agriculturii i-a promis sprijin şi primarului Tudor Pendiuc pentru ca pădurea Trivale să devină cât mai repede arie protejată.
Discursul său a fost întrerupt de CRBL, vedeta trupei piteştene „Simplu”. „Numele meu este CRBL (Cerebel), dar mi se mai spune Cerebani, pe criza asta. Suntem piteşteni amândoi. Suntem în aceeaşi zodie. Mulţi spun că racii merg înapoi, dar facem asta doar atunci când ceilalţi merg în direcţia greşită. Îţi urez baftă. Suntem de aceeaşi vârstă şi înţeleg că e greu să fii în poziţia acesta la 34 de ani. PLecând de la premiza că este o datorie să mergem la vot, eu vă spun doar că „A curs sânge în ’89 pentru drept la vot/ Şi când vine vorba de votare/ Ne doare pe toţi în cot!”.

 

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3