930×122 CAPRA 5

crin-antonescu

Crin Antonescu, absent de la aniversarea PNL

Crin Antonescu lipsește de la manifestările organizate astăzi în Argeș pentru aniversarea a 138 de ani de la înființarea PNL.

Potrivit organizatorilor, președintele liberal a fost reținut în București în contextul vizitei în România a secretarului general NATO.

Manifestările au debutat la capela Vilei Florica, din Ștefănești, cu o scurtă slujbă de pomenire în amintirea Brătienilor. A urmat o conferință de presă pe terasa Vilei, la care, printre alții, au participat seniorul Radu Câmpeanu, miniștrii Mihai Voicu și Daniel Barbu, vicepremierul UNPR Gabriel Oprea și președintele Tineretului Național Liberal, Florin Alexe. La această oră, în grădina Muzeului Golești urmează să înceapă un cockteil, unde vor fi acordate și premiile „Brătianu” din acest an pentru mai multe domenii de activitate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3