NOR CURIER 930X122

crin antonescu in campanie la pitesti

Crin Antonescu: „Putem alege si altceva in afara de clanul Basescu si baronii lui Geoana!”

Pitesti. 27 octombrie 2009. PNL.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, unul dintre cei 12 candidati la presedintie s-a aflat astazi intr-o vizita electorala la Pitesti unde a sustinut o conferinta de presa la organizatia judeteana a PNL Arges, iar in cea de-a doua parte a vizitei, Antonescu a participat la un miting electoral la Casa Sindicatelor. Fara sa prezinte argesenilor un proiect electoral concret, Crin Antonescu s-a multumit sa-si atace in permanenta contracandidatii. Liderul liberal a facut o radiografie a ultimelor luni de guvernare a aliantei PD-L – PSD si i-a acuzat pe Traian Basescu si pe Mircea Geoana ca „au pus tara pe butuci”, dupa o guvernare prospera a PNL-ului: „Judetul Arges, care avea un somaj redus, este acum pe locul patru in clasamentul judetelor cu cel mai mare numar de someri. Pe vremea guvernarii PNL au fost facute multe pentru acest judet, de la Centura Pitestiului la interesul special pentru Dacia,” a declarat Crin Antonescu.
Presedintele PNL a afirmat ca odata cu debutul campaniei electorale se incearca inducerea ideii ca singurii candidati cu sanse sunt Traian Basescu si Mircea Geoana, cetatenii urmand sa aleaga, in aceasta situatie, „intre clanul Basescu si baronii lui Geoana”: “Responsabilitatea pentru situatia in care se afla astazi tara este egal impartita intre domnul Basescu si domnul Geoana, intre PSD si PD-L, care s-au aliat la inceputul acestui an si s-au simtit foarte bine impreuna. Se sugereaza ca nu avem de ales decat intre Traian Basescu si Mircea Geoana, ca nu avem de ales decat intre o dictatura vulgara a lui Traian Basescu, a cuplului Traian Basescu – Elena Udrea cocotat pe o piramida de politicieni de mana a doua transformati in slugi personale sau, daca asta nu ne convine, pastrarea mai departe a sistemului ticalosit, cum a fost el numit, nesimtit sau nepasator, cum ii spun eu, pe care sa-l reprezinte la vedere domnul Geoana si pe care sa-l coordoneze, sa-l conduca si sa-l pastoreasca in continuare grupurile de baroni care sunt in spatele domnului Mircea Geoana. Cu alte cuvinte, avem de ales intre clica personala a lui Traian Basescu, intre clanul Basescu si baronii lui Mircea Geoana”, a sustinut Crin Antonescu.
Crin Antonescu la dicutii cu Tudor Pendiuc Intamplator, sau nu, in timpul scurtei plimbari prin centrul Pitestiului, Crin Antonescu a dat nasa in nas cu primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc. Joviali, cei doi s-au salutat, si-au strans mainile amical si au discutat cateva minute. Pendiuc i-a ceut liderului liberal sa puna o pila la minister pentru ca Pitestiul sa rezolve mai repede problemele legate de energia termica.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90