New Profesional Consult 930 x 122

crin-antonescu

Revine Crin Antonescu!

În mod tradiţional, în ultima săptămână a lunii august Tineretul Naţional Liberal organizează în Constanţa evenimente dedicate tinerilor liberali, dar şi celor neimplicaţi politic. Sâmbătă, 31 august, de la ora 16, 2.500 de tineri din toate judeţele ţării vor participa la evenimentul ”România pentru tineri”, organizat de “Echipa lui Crin” la Sala Sporturilor din Constanţa.

Din partea TNL Argeş vor participa circa 100 de tineri din tot judeţul. Potrivit organizatorilor, preşedintele PNL, Crin Antonescu, va fi și el prezent. Amintim că Antonescu se află, deocamdată, în concediu de odihnă. De asemenea, au fost invitaţi să participe și ceilalți liderii ai USL, preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele PC, Daniel Constantin, precum şi alţi reprezentanţi din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală.

Pe de altă parte, TNL Argeș anunță că Adrian Ţurcanu, membru al organizaţiei TNL Piteşti, va merge, alături de colegi din Satu Mare şi Prahova, la Bruxelles, la Parlamentul European, ca şi recompensă pentru activitatea depusă în cadrul proiectului “Echipa lui Crin”. În plus, acesta va avea o întâlnire personală cu Crin Antonescu la biroul său de lucru din Senatul României, pentru a-şi prezenta proiectele şi iniţiativele pe care vrea să le implementeze prin site-ul echipaluicrin.ro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3