EcoMoto 930×122

cristian_anghel

Cristian Anghel nu mai scapa de problemele cu legea

Magistraţii Tribunalului Maramureş au respins solicitarea Prefecturii privind repunerea pe rol a dosarului referitor la încetarea mandatului de primar al municipiului Baia Mare pentru Cristian Anghel, aflat în arest. Solicitarea de repunere pe rol a cauzei a fost înaintată de Prefectura Maramureş pe data de 1 noiembrie.

Fostul primar al municipiului Baia Mare, piteşteanul Cristian Anghel a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj în dosarul „Horea 46A” la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru neglijenţă în serviciu şi corupţie. Cel care este Cetăţean de Onoare al Piteştiului, este acuzat că a aprobat cumpărarea unui imobil cu destinaţie socială la preţul de 540.000 de euro, pe când valoarea acestuia a fost estimată doar la 150.000 de euro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90