NOR CURIER 930X122

boureanu-02-vt

Cristian Boureanu: „Functioneaza in acest moment impotriva lui Traian Basescu o coalitie bazata pe ura. Nu cred ca vreodata, undeva in lumea aceasta, s-a cladit ceva serios bazat pe ura si pe dusmanie”

Dragi argeseni,
Duminica, pe 6 decembrie, suntem chemati la vot sa ne alegem Presedintele si sa hotaram destinele tarii pentru urmatorii cinci ani. Batalia se da intre Traian Basescu si Mircea Geaona. O batalie intre evolutie si intoarcerea la trecut. Cred sincer ca toti cei cu vederi de dreapta din Romania trebuie sa aiba un singur adversar comun: Partidul Social Democrat si exponentii sai. Nereformat, controlat dupa 18 ani tot de Ion Iliescu, PSD nu poate reprezenta decat propriile interese, nu pe cele ale cetatenilor.
Am preluat PNL in Arges de la 2%. Am construit cu sufletul si cu intreaga mea energie. Nu am atacat niciodata liberalii din Arges. Sunt si astazi liberal in suflet si in ceea ce fac.
Observam ca partidele s-au coalizat impotriva lui Traian Basescu, si nu atat impotriva sa ca persoana, ci impotriva ideilor pentru care a luptat in toti acesti ani. Foarte multe dintre proiectele Presedintelui au zguduit societatea romaneasca si mai ales au zguduit clasa politica.
In timpul mandatului sau a inceput sa functioneze Agentia Nationala de Integritate si a fost introdusa obligatia ca toti politicienii si toti functionarii publici sa isi faca declaratii de avere.

A fost foarte greu pentru anumiti politicieni care s-au plimbat intotdeauna in masini luxoase, fara sa spuna vreodata de unde le au, sa inceapa sa dea explicatii.
Directia Nationala Anticoruptie judeca sau cerceteaza in momentul de fata politicieni de la toate partidele.
Introducerea votulului uninominal a zguduit clasa politica, asa cum o va face si reducerea numarului de parlamentari.

Toate acestea i-au atras lui Traian Basescu foarte multi dusmani si sunt oameni politici care isi doresc ca lucrurile sa se intoarca de unde au plecat. Functioneaza in acest moment impotriva lui Traian Basescu o coalitie bazata pe ura. Nu cred ca vreodata, undeva in lumea aceasta, s-a cladit ceva serios bazat pe ura si pe dusmanie. Din pacate, aceasta coalitie nu este cladita doar pe ura fata de o persoana, este cladita pe ura fata de proiectele pe care aceasta persoana, Traian Basescu, le are pentru societatea romaneasca.
Va indemn sa va prezentati la vot pe 6 decembrie si sa va spuneti punctul de vedere, pentru ca asa se construieste o democratie. Cred ca Traian Basescu reprezinta cu adevarat acel om care a impins societatea romaneasca inainte. Traian Basescu a mers cu Romania inainte si mai ales a reprezentat interesele oamenilor, chiar si atunci cand si-a pus in pericol functia personala. Un lucru rar la un politician roman!
Va astept la vot! Astazi incepe batalia pentru schimbarea PSD de la conducerea judetului Arges in 2012. Votati Traian Basescu!

Deputat Cristian Boureanu
Presedinte PD-L Arges
Comunicat remis de PDL Arges

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90