930×122 CAPRA 5

    cristian_gentea

    Cristian Gentea, presedintele P.S.D. Pitesti

    Marti, în sala Teatrului „Al. Davila”, social-democraţii piteşteni şi-au ales preşedintele organizaţiei. Consilierul local Cristian Gentea a fost ales preşedinte, cu  181 de voturi. El a anunţat ca proiect politic câştigarea tuturor alegerilor din mandatul său, întărirea organizaţiei cu noi membrii, inclusiv din mediul de afaceri, dar şi o strânsă colaborare cu cei cinci preşedinţi de organizaţii teritoriale ale municipiului.

    Au fost aleşi şi cei 97 de membrii ai consiliului municipal. Au candidat Marin Preda, Dumitru Tudosoiu, Mihai Petria şi Cristian Gentea, în timp ce Gheorghe Codrescu s-a retras. Liderii P.C. Argeş, conduşi de Cornel Lazăr, senatorul Şerban Valeca, dar şi fostul consilier prezindenţial şi ministru secretar de stat Octavian Ştireanu s-au numărat printre invitaţi.

    Oprea, presedinte onorific
    Gheorghe Oprea, fostul preşedinte, a prezentat raportul activităţii P.S.D. Piteşti, organizaţie care a surclasat mai mult decât evident adversarii politici la toate alegerile organizate în această perioadă, înainte de a transmite mandatul noului preşedinte. Oprea a primit şi titulatura de preşedinte onorific al P.S.D. Piteşti. Octavian Ştireanu a anunţat că încă mai crede în sloganul „aproape de oameni, împreună cu ei” şi în deviza că „Cine câştigă Piteştiul câştigă Argeşul, iar cine câştigă Argeşul, are un cuvânt de spus pe plan naţional”.

    Nicolescu: “Vă anunţ eu când mă retrag!”

    Cornel Ionică a avut una dintre cele mai directe luări de cuvânt, recunoscând că „dacă nu bătea… Vântul, aveam preşedinte. Şi acum PSD greşeşte pe undeva, deşi avem teren propice. Dacă tot stăm în moţiuni, singuri mergem jos. Nu trebuie să ajungem la guvernare. Ăştia trebuie pisaţi şi omorâţi ca la carte. Au vrut la guvernare, să ajungă precum ţărăniştii, apoi stăm de vorbă”. Vicele a fost cel care şi-a declarat public susţinerea pentru Cristian Gentea. Tudor Pendiuc le-a atras celor care vor fi aleşi că vor trebui să muncească intens şi a criticat dur deciziile Guvernului şi urmările care vor apărea. Constantin Nicolescu le-a semnalat membrilor din Piteşti că votul a ajuns să fie o marfă, punctul cel mai nefericit dintr-o campanie: „Vine unul cu tupeu şi nesimţire, aduce nivelul dezbaterilor atât de jos, încât preferi să mergi pe alte căi, iar ceea ce avem astăzi la putere este rezultatul acestui gen de vot. Ar trebui să fim mult mai atenţi. Am făcut aceeaşi greşeală de două ori şi am pierdut pe ultima suta de metri. Să înţelegem că dacă nici acum nu vom avea grijă să plecăm de la calcule matematice la ce trebuie să facem în campanie, şi ducem o campanie generalizată, iar nu am învăţat din lecţia vieţii”. Nicolescu a tranşat şi zvonurile conform cărora ar putea să nu mai candideze  pentru un nou mandat sau să se retragă din politică: „Cât o să am mintea întreagă o să stau cu dumneavoastră, când nu mai pot, o să vă spun eu!”.
    {loadposition inside}

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3