Donaris 930 x 122

    iani_popa

    Cu se schimba daca lacheii raman in judete?

    Parlamentarii USL nu au participat nici la audierile miniştrilor în comisii si nici la votul pentru învestitura guvernului, copreşedintele USL Argeş Ion Popa explicând că, în acest fel, aleşii opoziţiei nu au dorit să legitimeze prin prezenţa lor „perpetuarea actualului sistem de putere al lui Traian Băsescu”.

    „USL nu legitimează acest guvern – trebuie sa fie foarte limpede cine sunt cei ce refuză să dea cetăţenilor dreptul de a-şi alege cât mai repede reprezentanţii prin alegeri anticipate! Solicitările protestatarilor ieşiţi în stradă, care sunt şi ale opoziţiei, nu s-au schimbat şi rămân ferme: demisia lui Traian Băsescu şi alegeri anticipate. Partidele din coaliţia de la putere trebuie să-şi asume pe faţă, în văzul lumii, al protestatarilor din stradă şi al tuturor cetăţenilor răspunderea pentru votul pe care-l dau. Să fie cât se poate de limpede cine sunt cei ce refuză să dea cetăţenilor dreptul de a-şi alege cât mai repede reprezentanţii prin alegeri anticipate. Nu se face nicio schimbare dacă nu pleacă nici cei care sunt la conducerea instituţiilor din teritoriu. În Arges, unii sunt incompetenţi, unii hoţi, alţii şi incompenti”, a precizat Ion Popa.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3