Donaris 930 x 122

miting_psd_mai2

Cum au protestat pesedistii in Pitesti de 1 Mai

Sâmbătă, de 1 Mai, defilările au fost înlocuite cu marşul tăcerii în Piteşti. Aproximativ 300 de social-democraţi din Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Ştefăneşti, Costeşti, dar şi simpatizanţi sau sindicalişti au mărsăluit, în centrul Piteştiului. „Este greu să te mai gândeşti acum că este o sărbătoare a muncii, când foarte mulţi oameni rămân fără locuri de muncă. Am încercat să atragem atenţia asupra lucrurilor care lipsesc: locuri de muncă, salarii, linişte, normalitate în activitatea instituţiilor statului şi spunem noi, mai multă competenţă a celor care muncesc în Guvern.
miting_psd_mai1
Există loc pentru profesionişti şi cred că acesta a fost semnalul nostru, poate cei care confundă nevoile noastre cu interesele lor de zi cu zi se dau la o parte şi lasă locul la profesionişti”, a declarat preşedintele P.S.D. Argeş Constantin Nicolescu.

Chiar dacă primarul Tudor Pendiuc a lipsit, au venit în schimb primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, aliaţii de la Partidul Conservator, vicele Cornel Ionică şi parlamentarii de Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90