New Profesional Consult 930 x 122

nicos

Cum comentează Nicolescu alegerile de la TSD Argeş

Până acum, Constantin Nicolescu, preşedintele PSD Argeş, s-a abţinut să facă vreun comentariu referitor la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Tineretului Social Democrat, organizaţia judeţeană. Astăzi, însă, Nicolescu a făcut primele afirmaţii în acest sens.

„S-au frământat pentru funcţia de la tineret de parcă ar fi concurat pentru funcţia de prim-ministru! Graba este foarte mare la tineri, dar sunt deranjat de faptul că s-au implicat în această luptă de la tineret şi oameni de la organizaţia mare, de seniori.

Cei mari au greşit că au procedat astfel. Nu aveau voie să facă atâta mobilizare. Eu le-am spus să amâne şedinţa, dar nu au făcut-o. E democraţie, am validat rezultatele, dar în perioada următoare va trebui să analizăm ce s-a întâmplat”, a spus Constantin Nicolescu.

Reamintim că pentru funcția de președinte al TSD Argeș s-au confruntat Georgiana Popescu, soţia deputatului Mircea Drăghici, şi Traian Achim, finul deputatului Radu Vasilică, ambii deputaţi fiind apropiaţi de Constantin Nicolescu. În funcţia de preşedinte al TSD Argeş a fost aleasă Georgiana Popescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90