EcoMoto 930×122

pensii_bani

Cum s-a votat fraudulos Legea Pensiilor! (video)

Social democraţii continuă să critice vehement articolele din Legea unitară a pensiilor, aprobată miercuri seara, prin care se legiferează vârsta de pensionare de 65 de ani şi pentru femei şi pentru bărbaţi sau introducerea în sistemul unitar de pensii a militarilor şi poliţiştilor. „Conform Institutului Naţional de Statistică, acum, punctul de pensie este la 39% şi în doi ani va ajunge la 30% din salariu mediu pe economie. Iată deci cât vor scădea pensiile. Noi am cerut revenirea la 45%, dar nu au dorit cei de la Putere. NU putem fi de acord nici cu egalizarea vârstei de pensionare la bărbaţi şi la femei la 65 de ani. Aş mai vrea să adaug că aproximativ 600.000 de pensionari militari vor fi afectaţi de această lege. Pentru recalculare, ei vor fi nevoiţi să alerge după tot felul de adeverinţe şi de dovezi, însă, conform asociaţiilor pensionarilor din Armată, aceste dovezi vor fi foarte greu de găsit pentru că ministerul Apărării nu are o casă de Asigurări, pensiile fiind incluse în bugetul de stat. Oricum, PSD va contesta la Curtea Constituţională această lege a pensiilor, cel mai târziu luni, când va fi definitivată documentaţia”, afirmat senatorul PSD Şerban Valeca.
Plângere penală pentru Anastase
Parlamentarii PSD atrag atenţia şi că votul din Camera Deputaţilor, for decizional, este ilegal, întrucât nu se întrunea cvorumul necesar, iar preşedinta Camerei Roberta Anastase, este acutată că a falsificat numărul voturilor. Deputatul Radu Vasilică a prezentat, ca dovadă, imaginile de pe
site-ul Camerei deputaţilor din timpul votului, în care se poate observa cum, dintr-o sală aproape goală, întrucât Opoziţia plecase de la dezbateri, au votat…peste 150 de persoane.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90