NOR CURIER 930X122

duel

Cum s-au duelat in replici Boureanu si liderul PC

Preşedintele P.C., piteşteanul Daniel Constantin şi deputatul P.D.L. de Argeş Cristian Boureanu s-au numărat miercuri seară printre invitaţii Gabrielei Vrânceanu Firea, într-o emisiune la Antena 3 care a avut ca temă, evident, mitingul organizat de sindicalişti. Cei doi au avut şi câteva schimburi de replici tăioase.

Pornind de la planul mediatic al PDL, Boureanu nu a ezitat să încerce să vorbească cât mai mult, pentru a fi…la egalitate ca timp cu ceilalţi invitaţi, care erau însă mult mai numeroşi. În mai multe rânduri, el a reproşat moderatoarei că a vorbit prea puţin, cronometrând timpii fiecărui invitat. Acest lucru l-a iritat pe Daniel Constantin, care, culmea, a vorbit şi mai puţin. “Domnul Boureanu nu cred că ar trebui să vorbească  pentru că a fost stindardul promisiunilor de creştere a salariilor şi pensiilor în campania electorală. Domnia Sa şi Hoară ies doar când cei mari de la P.D.L. nu au ce să spună”, a atacat Constantin.
”Cred că nu înţelegeţi de ce sunt eu aici. Dar eu vă întreb pe dumneavoastră dacă v-a trimis Dan Voiculescu aici?”, a fost replicat lui Boureanu.
Pe final, Boureanu a avut şi o reacţie absolut anormală, după ce unul dintre liderii de sindicat, intrat în direct, a criticat vehement politica dusă de preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc: “Îmi pare rău că am asistat la un discurs politic. Mă aşteptam de la domnul lider de sindicat să vină cu soluţii”. Probabil Boureanu a uitat că nu sindicaliştii au candidat pentru preşedinţie, nu sindicaliştii l-au pus pe Boc premier, şi nu sindicaliştii sunt guvernanţii României.{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90