930×122 CAPRA 5

alde

CUPA ALDE ARGEȘ LA BILIARD

Tinerii din ALDE Argeş şi-au disputat aseară, în Pitești, Cupa la Biliard, într-o competiție în care s-au înscris 40 de membri de partid din întregul județ.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Evenimentul, organizat de Codruț Matei, copreședinte al tinerilor ALDE Argeș, a durat trei ore. La competiție a fost prezent și Robert Tudorache, copreședinte al ALDE Pitești.

Cupa a ajuns și în acest an în Bascov, aşa cum s-a întâmplat și la precedentele două ediții, Ionut Guliman adjudecându-și primul loc după un an de pauză. Locul al doilea a fost ocupat de liderul organizației de elevi, George Gabriel Sîrbu, iar pe locul trei s-a poziționat Alexandra Lungu.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

„Chiar dacă mai este puțin timp până la campania electorală, campanie în care ne vom implica activ pe toate fronturile, tinerii din ALDE Argeş îşi desfăşoară activitățile conform programului pentru anul 2016. După Cupa ALDE Argeş la Biliard, luna aceasta vom marca și Ziua Internațională a Teatrelor. Ne bucurăm că la acțiunile noastre îi avem alături și pe seniorii din organizația Pitești și pentru faptul că, spre deosebire de alte partide, la ALDE tinerii nu sunt văzuți doar ca lipitori de afișe în campaniile electorale! Aici suntem cu toții colegi, lucrăm și petrecem împreună, ca într-o familie adevărată.”, spune Codruț Matei, copreşedinte al Tineretului ALDE Argeş.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3