New Profesional Consult 930 x 122

grigorescu

Cupa Dacia a nascut campioni

Un alt campion national, fost pilot al uzinei Dacia, el reprezentand acum Cupa Dacia, o competitie monomarca in care se concureaza pe Logan, este George Grigorescu. “Personal, mereu pe langa Brasov, orasul meu de origine, Pitestiul a ramas deosebit, pentru ca acum 29 de ani am inceput sportul in raliu, ca pilot de uzina. Am concurat pentru Dacia 6 ani. De aceea poate, ma si ocup acum de Cupa Dacia, ajunsa acum la cea de a patra editie.

Cupa Dacia este o competitie monomarca, toti pilotii au acelasi model de masina, mergandu-se pe principiul egalitatii de sanse si costuri reduse. Debutantii pot lua startul direct in Cupa Dacia. In 2010, Cupa continua cu sustinerea Dacia. Concurentii au la dispozitie modele Logan 1.6, cu opt supape si cu kit Renault Sport. In Cupa Dacia sunt 14 concurenti inscrisi.
La Pitesti vor fi 10 concurenti, din care 5 debutanti. La Cupa Dacia au fost descoperite mari talente, precum Victor Ponta sau chiar pitesteanul Cristian Turbatu, care a castigat 2007. Eu cred ca Raliul Argesului este unul dintre cel mai selective din campionat si mai frumoase si imi doresc sa redevina unul traditional in campionatul national”, a afirmat si Grigorescu.
{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90