930×122 CAPRA 5

    nicos

    Daca mergem asa, in 2012 ma dau la o parte!

    Pentru prima dată, preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a transmis limpede că ar putea să nu mai candideze pentru un nou mandat. Nu pentru că nu ar mai putea. Nicolescu a explicat că, în condiţiile în care instituţiile statului acţionează la ordin politic, activitatea administrativă nu îşi mai are rostul, ea fiind, în orice moment blocată.

    Preşedintele CJ Argeş susţine că refuză, în condiţiile în care oamenii sunt obligaţi să voteze sub presiune să mai candideze, deoarece nu vrea să folosească aceleaşi mijloace precum adversarii săi. “Tot mi se spune că suntem la putere. Ce deţinem noi în Argeş, când din 2004 toate instituţiile sunt ale actualei puteri. Nu Nicolescu stăpâneşte Argeşul, noi am încercat să muncim în Argeş. Avem Consiliul Judeţean şi primării pentru că am fost aleşi pe muncă. Şi dacă muncim, putem să mai şi greşim, ca să nu mai spun că sunt unele legi pe care nu ai cum să le respecţi, pentru că te forţează alte legi să faci astfel. Este periculoasă această impunere cu forţa a unei viziuni despre cine şi cum să ia, cine şi cât să ia şi când să se facă arestări şi cu cine. Dacă continuăm aşa, în 2012 mă dau la o parte. Eu nu vreau să bag pe gât votul omului. Dacă nu lăsăm libertatea omului de a alege, înseamnă că am pierdut şi această puţină democraţie pe care o avem”, a afirmat Nicolescu.  {loadposition inside}

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90