930×122 POSADA 5

DAN.DIACONESCU1

Dan Diaconescu vrea ca „Revoluţia Votului” să înceapă din Argeş

Realizatorul TV Dan Diaconescu, cel care a pus bazele Partidului Poporului – Dan Diaconescu, a efectuat sâmbătă, 31 martie 2012, o vizită în câteva localităţi din judeţul Argeş. El a fost primit de sute de persoane, membri şi nemembri ai PP-DD, mulţi dorind să obţină un autograf de la acesta sau să facă fotografii cu patronul de la OTV. Dan Diaconescu a fost însoţit în periplul său prin Argeş de liderii PP-DD Argeş, dar şi de doi dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi de la OTV: Sorin Ovidiu Bălan şi Florin Condurăţeanu.

„Ducele” l-a primit la Albota
Prima oprire a fost la Albota, acolo unde însuşi primarul Dumitru Ion l-a primit pe Dan Diaconescu. Cei doi au mers în Primărie unde Diaconescu şi primarul şi-au adus aminte de săpăturile făcute în comună împreună după cadavrul Elodiei, în direct la TV, dar au discutat şi despre marile întreprinderi argeşene care au ajuns în paragină sau sunt în pericol, cum ar fi Arpechim.

În glumă, Dan Diaconescu i-a lăsat „Ducelului” o adeziune la PP-DD, la care primarul a răspuns că PP-DD ar face bine să se alieze după alegeri cu USL, nu cu PDL. La Albota au ajuns şi delegaţi din Vâlcea, Curtea de Argeş sau Bradu (un grup condus de liderul Ionel Dumitru).

Spectacol la Costeşti
Însoţit de Marian Fulga, preşedinte al PP-DD Argeş, Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte al PP-DD Argeş, şi Sanda Fulga, secretar executiv al PP-DD Argeş, Dan Diaconescu a mers apoi la Costeşti unde sute de persoane l-au aşteptat la Casa de Cultură din localitate.

Aici, ca şi la Albota, Diaconescu a fost primit cu pâine şi sare şi cu un spectacol folcloric. „Să arătăm că de aici, de la Costeşti, din Argeş, începe „Revoluţia Votului” în România!”, a spus Dan Diaconescu. El a plecat apoi la Lunca Corbului de unde a mers în Olt, pentru a participa la alegerile din organizaţia judeţeană.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA