930×122 POSADA 5

DD7

Dan Diaconescu, zi senzationala la Pitesti!

Sambata, scene cum altfel daca nu senzationale cu Dan Diaconescu, venit live, la Pitesti, ce-i drept, cu trei ore mai tarziu decat era anuntat. A inaugurat unul din cele doua sedii ale Partidului Poporului in municipiu, pe Fratii Golesti. O singura nemultumire, becurile nu s-au aprins pentru ca mai erau de plata vreo opt milioane la curent.

Dan Diaconescu s-a mutat apoi la Muzeul Judetean, acolo unde il asteptau vreo 200 de oameni. Unii membrii, altii…tot membrii, dar cu adeziuni ignorate, oferite de cei care se considera fondatorii organizatiei, dar nerecunoscuti de actuala conducere, in frunte cu Sanda Fulga, sotia lui Marian Fulga. Altii, oameni cu nevoi, cu diferite cazuri si…necazuri, sperand ca vor obtine sprijin sau mediatizare la OTV. Oamenii de la securitate au incercat sa asigure ordinea. „De ce lasati poporul sa stea afara? De ce nu ii dati drumul inauntru. Si noi suntem din popor!”, se aud reprosuri de la ceilalti membrii sau oameni care nu au avut acces in amfiteatru. Ce-i drept, nici locuri nu mai erau.
DD6

Baie de multime, dar prea rapida. Oamenii sunt nemultumiti, fac o gramada neordonata si incearca sa patrunda pe scari pana in amfiteatru, fiind nevoie de interventia fortelor de securitate.

In sala plina, alti membrii. La prezidiu: Radu Popa, presedinta PP Simona Man, Dorel Vulpu, si Sanda Fulga, presedinta organizatiei Arges, alaturi de Marian Fulga, fost vicepresedinte al CJ Arges, fost lider PRM Arges, actual lider PP Pitesti. De altfel, cele mai importante achizitii ale PP sunt Marian Fulga si fostul lider al PRM Mioveni, Cristi Toma.

A vorbit si Dan Diaconescu, candidatul la presedintie al PP. Un discurs ca al unui om de televiziune: simplu, concis, cuvinte cheie, sloganuri populare si populiste.
DD5

Dan Diaconescu are un discurs de la stanga la dreapta, de la tepele si lupta anticoruptie a lui Basescu, de la stanga din PSD pana la dreapta de la PNL. La toatea acestea se adauga politica becaliana si discursul populisto- nationalisto-justitiar „vom confisca averile celor bogati si corupti si le vom imparti saracilor” si „vom umple puscariile cu cei de la PDL”, dar si cu „trebuie sa fim uniti pentru ca ne vor fura masiv”, de la Vadim Tudor.

Doar ca Dan Diaconescu are, spre deosebire de Becali, o televiziune, spre deosebire de Basescu o imagine tot mai buna, iar spre deosebire de Vadim cateva nopti la inchisoare, se zice din cauza lui Basescu. Cam multe atuuri…Mai adaugam, cei 20.000 euro dati romanilor pentru a-si incepe o afacere, infiintarea unei companii de administrare a bunurilor nationale care sa recupereze resursele tarii (cum ar fi Petromul), si care sa imparta dividendele direct romanilor. Asa ar lua fiecare roman vreo 7-10 euro, nici mult, dar nici putin, desi in Norvegia, fiecare cetatean ar incasa vreo 360 de euro in baza acestui model.
DD2

Va aduce investitii din China, va reda pensiile militarilor si nu numai pentru ca va oferi si bonusuri. Si, atentie, membrii Partidului Poporului vor primi ceva mai multi bani de la guvernul lui Diaconescu, pentru ca, nu-i asa „avem si noi clientela noastra politica”.

Mai presus de toate, Diaconescu are cel putin o idee mult mai pe placul romanilor decat ceea ce pune in aplicare actualul guvern: toti romanii trebuie sa traiasca mai bine si cat mai repede, nu sa li se taie pensiile si salariile; apoi: justitia va fi independenta, prin introducerea juratilor, ca-n SUA, iar daca nu se vor vedea intr-un an rezultatele politicii sale, se va retrage de la putere.

Desi a primit de la familia Fulga, care a devenit practic familia Poporului in Arges, cadou o cravata alb-violeta, Dan Diaconescu a avut nevoie de ajutorul unui membru …din popor ca sa ii faca nod, dupa care a si purtat accesoriul vestimentar.

Intalnirea nu a fost lipsita nici de un moment gen MISA: un discurs despre providenta lui Dan Diaconescu tinut de…o cetateanca romanca dar stabilita prin strainatate, incheiat cu…un Tatal Nostru spre protectia si succesul providentialului in alegeri si spre curatirea neamului romanesc. A urmat o noua intalnire cu Poporul, la iesire…Nici nu stiti ce ati pierdut!

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3